Airthings Wave elektronisk radon-detektor

Airthings Wave elektronisk radon-detektor

Airthings Wave Plus elektronisk indeklima-monitor

Holder øje med radon-, CO2– og VOC-niveauerne samt temperatur, luftfugtighed og lufttryk – alle de ting, der kan påvirke dit helbred og/eller din velvære indendørs.

Beskrivelse

Ganske som vores populære Wave, kan Wave Plus overvåge radon-niveauet i din bolig. Men den overvåger samtidig CO2– og VOC-niveauerne. CO2 (kuldioxid) og VOC (flygtige organiske forbindelser) kan nemlig også påvirke helbredet, hvis koncentrationerne i indeluften bliver for høje. Læg dertil, at enheden også overvåger luftfugtighed, lufttryk og temperatur.

Wave Plus er lige så diskret som og fylder ikke mere end en røgalarm, og er lige så enkel at anvende. Vift med hånden foran apparatet, og du får straks en indikation af indeklimaets tilstand.

Apparatet kan dog også forbindes til smartphone eller tablet via Bluetooth. Det giver adgang til alle, individuelle data og et hav af smarte funktioner, inklusive visning af grafer, gennemsnitsværdier og historik.

Varenr: 7090031109301

1.899,00 DKK

Meget enkel at anvende i det daglige, men med masser af ekstra funktioner og muligheder, når du kobler den til din smartphone.

Beskrivelse

Airthings Wave er en radon-detektor, der hurtigt kan fortælle, om radon-niveauet er inden for grænsen eller om det er for højt. Det betyder, at du og din familie nemt kan holde øje med radon-niveauet og f.eks. øge ventilationen/udluftningen, hvis det er påkrævet.

Den lille, fikse radon-detektor fylder ikke mere end en røgalarm og er lige så enkel at anvende. Når du bevæger en hånd for apparatet, fortæller en risiko-indikator med forskellige farver om der er fare på færde, om du skal være opmærksom eller om alt er fint.

Airthings Wave måler dog også både temperatur og luftfugtighed, udover radon-niveauet. Når du forbinder din smartphone til apparatet via Bluetooth, får du adgang til alle data. På telefonen kan data bl.a. vises som grafer i forskellige tidsintervaller med historik og gennemsnitsværdier.