Airthings corentium home

En radonmåler der er tiltænkt hjemmet, men som også kan bruges på arbejdspladser, offentlige bygninger, institutioner osv.  

Radonniveauet kan fra denne enhed aflæses direkte fra skærmen.

Airthings corentium home giver dig mulighed for at aflæse gennemsnitsværdierne for det sidste døgn, den sidste uge og akkumuleret for det sidste år. Enheden er batteridrevet og kan nemt flyttes rundt i ejendommen, for at få fuldt overblik over niveauerne i de forskellige rum.

 Sammenlignet med traditionel teknologi, bliver det langt nemmere med Airthings corentium home at lokalisere de steder, hvor radon slipper ind i bygningen. Hvis radonniveauet er højere end det anbefalede på 100Bq/m3, vil du nemt kunne aflæse effekten af eventuelle tiltag der bliver lavet for at minimere indslippet, inden du vælger at kontakte professionelle fagfolk.

Airthings corentium home kan købes direkte fra vores webshop her på siden.

 Fragt er inklusiv.

Varenr: 7090031102227

1.375,00 DKK 1.990,00

At måle radonniveauet har aldrig været nemmere!

  • Præcis
  • Nem at betjene
  • Hurtig og fleksibel
  • Lang- og kortsigtede gennemsnitsmålinger
  • Batteridrevet
Digital enhed til kontinuerlig overvågning af radon i indeluften. Langsigtede og kortsigtede gennemsnitsmålinger vises på LCD-skærmen. Mulighed for at nulstille enheden, så der kan tages mange målinger. Den batteridrevne enhed giver fleksibilitet til at placere enheden hvor som helst i boligen det ønskes. Hvis du er i gang med at lave foranstaltninger i hjemmet for at mindske radonniveauet, kan du hurtigt få overblik over effekten af disse foranstaltniger, ved at aflæse den kortsigtede gennemsnitsmåling.

TEKNOLOGI

Airthings corentium home er en digital enhed til måling og overvågning af radonniveauer i indeluften. Airthings corentium home opsamler indeluften gennem et diffusionskammer og bruger alpha spektrometri til, præcist at beregne radonniveauet i det pågældende rum.