Vilkår og betingelser

Når du handler på RadonSpy.dk gælder følgende betingelser for dit køb:

·      Du bestiller og betaler for radonmåleren direkte på vores hjemmeside og varen leveres inden for 3-5 hverdage.

·      Du kan følge din pakke med det 'Track&Trace-nummer' du finder i din ordrebekræftelse.  

·      Alle priser er inklusiv moms og andre afgifter og beløbet trækkes først på dit kort når varen er klar til afsendelse. 

Der kan betales med følgende kort:

·      Visa 

·      MasterCard

·      American Express

·      JCB

·      UnionPay

·      Dankort

For at handle på RadonSpy.dk skal du være fyldt 18 år eller have samtykke fra forældre/værge. 

Fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb fra den dag du modtager varen. Du skal, hurtigst muligt og senest 14 dage efter modtagelsen, sende os en mail, hvor du gør opmærksom på, at du fortryder dit køb. Herefter har du 14 dage til at sende varen retur til os og du betaler selv returfragten. Derudover har du 2 års reklamationsret på alle produkter købt hos RadonSpy.dk

Du kan returnere en vare, selvom du har pakket den ud og taget den i brug, dog hæfter du selv for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis. Når vi har modtaget den returnerede vare, indsættes det fulde beløb på din konto inden for 3 dage fra modtagelsen, i så fald varen IKKE har været i brug. Har varen været pakket ud og eventuelt afprøvet, foretages en konkret vurdering af, hvad den brugte vare kan sælges for til en anden forbruger og i disse tilfælde forbeholder vi os retten til, at fratrække eventuel værdiforringelse fra købesummen. 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan foretage køb på RadonSpy.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn – Adresse – Telefonnummer – E-mail adresse

Denne registrering af personoplysninger er nødvendig for at kunne levere varen til dig og/eller komme ud og foretage målinger hos dig.

Personoplysningerne registreres i vores kundekartotek og opbevares der i op til fem år, hvorefter de slettes.

Du bliver udtrykkeligt bedt om at give dit samtykke, når der indsamles personoplysninger via vores website. Derved sikrer vi, at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kundeoplysninger opbevares eller transmitteres ikke krypteret.

Oplysninger afgivet til RadonSpy.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Når du køber en radon-test med radon-målebokse, gemmer vi dine testresultater elektronisk i op til 5 år. Dette gør vi udelukkende som en service, i det tilfælde at du selv mister testresultatet. Vi videregiver aldrig resultaterne til tredjepart. Hvis vi selv kommer ud og foretager målingen elektronisk, gemmer vi aldrig resultaterne, med mindre det er aftalt direkte med kunden.

Ifølge Persondataloven har du som registreret hos RadonSpy.dk ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ligeledes ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Radonspy.dk via e-mail info@radonspy.dk.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vilkår og betingelser

Når du handler på RadonSpy.dk gælder følgende betingelser for dit køb:

Du bestiller og betaler for radonmåleren direkte på vores hjemmeside og varen leveres inden for 3-5 hverdage.

Du kan følge din pakke med det 'Track&Trace-nummer' du finder i din ordrebekræftelse.  

Alle priser er inklusiv moms og andre afgifter og beløbet trækkes først på dit kort når varen er klar til afsendelse. 

Der kan betales med følgende kort:

Visa 

MasterCard

American Express

JCB

UnionPay

Dankort

For at handle på RadonSpy.dk skal du være fyldt 18 år eller have samtykke fra forældre/værge. 

 

Fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb fra den dag du modtager varen. Du skal, hurtigst muligt og senest 14 dage efter modtagelsen, sende os en mail, hvor du gør opmærksom på, at du fortryder dit køb. Herefter har du 14 dage til at sende varen retur til os og du betaler selv returfragten.

Du kan returnere en vare, selvom du har pakket den ud og taget den i brug, dog hæfter du selv for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis. Når vi har modtaget den returnerede vare, indsættes det fulde beløb på din konto inden for 3 dage fra modtagelsen, i såfald varen IKKE har været i brug. Har varen været pakket ud og eventuelt afprøvet, foretages en konkret vurdering af, hvad den brugte vare kan sælges for til en anden forbruger og i disse tilfælde forbeholder vi os retten til, at fratrække eventuel værdiforringelse fra købesummen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Betal med følgende kort

Betalingskort

Betal med følgende kort