Airthings Wave Plus elektronisk indeklima-monitor

Holder øje med radon-, CO2– og VOC-niveauerne samt temperatur, luftfugtighed og lufttryk – alle de ting, der kan påvirke dit helbred og/eller din velvære indendørs.

Beskrivelse

Ganske som vores populære Wave, kan Wave Plus overvåge radon-niveauet i din bolig. Men den overvåger samtidig CO2– og VOC-niveauerne. CO2 (kuldioxid) og VOC (flygtige organiske forbindelser) kan nemlig også påvirke helbredet, hvis koncentrationerne i indeluften bliver for høje. Læg dertil, at enheden også overvåger luftfugtighed, lufttryk og temperatur.

Wave Plus er lige så diskret som og fylder ikke mere end en røgalarm, og er lige så enkel at anvende. Vift med hånden foran apparatet, og du får straks en indikation af indeklimaets tilstand.

Apparatet kan dog også forbindes til smartphone eller tablet via Bluetooth. Det giver adgang til alle, individuelle data og et hav af smarte funktioner, inklusive visning af grafer, gennemsnitsværdier og historik.

Fragt er inklusiv.

Varenr: 4521012

1.950,00 DKK

Meget enkel at anvende i det daglige, men med masser af ekstra funktioner og muligheder, når du kobler den til din smartphone.