Vores udstyr

Der medfølger danske anvisninger til alle produkterne.

Analyse og fragt er inkluderet i prisen.

Skimmeltest lufttest (settle plate) - Pakke med 5 stk

Settleplate skimmelsvamp-lufttest

Skimmelsvamp kan have gode vækstbetingelser bag paneler, vægge og andre skjulte steder. Hvis man har mistanke om et angreb af skimmelsvamp sådanne steder, er det en god idé at tage en Settle plate skimmelsvamp-lufttest. 

Det er let selv at tjekke indholdet af svampesporer i luften. Du skal bare lade den petriskål, du modtager med posten, stå fremme uden låg i en times tid. Sæt låget på igen og vent fire døgn. Herefter kan du selv tælle antallet af skimmelsvamp-kolonier. Ved mellem 0-3 skimmelkolonier, er der ingen problemer med skimmelsvamp. Hvis der er 4-6 skimmelkolonier, så har man lidt flere skimmelsvampesporer i luften end det normale, men sandsynligvis er der ikke nogen problemer (skimmelsvampsporerne kan fx. komme fra en nærliggende skov mv.). Eventuelt kan man overveje at tage en mere avanceret test, hvis man får 4-6 skimmelkolonier på lufttesten. Ved mere end 7 skimmelsvampkolonier anbefaler vi, at der foretages yderligere foranstaltninger, idet der er tydelige tegn på angreb af skimmelsvamp. Se eventuelt hjemmesiden på vores Samarbejdspartner www.ejendomsinspektion.dk eller skriv til os på info.radonspy@gmail.com.

1 stk. Settle Plate Skimmel-lufttest er tilstrækkeligt til et rum på op til ca. 40 m². Ydermere kan skimmelsvampesporer fra det fri finde vej ind i boligen, så for en højere testsikkerhed kan man tage to skimmesvamptest - den ene udendørs og den anden indendørs. Derved kan man korrigere for påvirkning af udendørs-svampesporer på resultatet indendørs.

Fragt er inklusiv.

Varenr: 4522101

900,00 DKK