Vores udstyr

Der medfølger danske anvisninger til alle produkterne.

Analyse og fragt er inkluderet i prisen.

Skimmeltest med rapport lufttest (settle plate) - Pakke med 1 stk

Settleplate skimmelsvamp-lufttest med rapport

Denne skimmelsvamp lufttest virker på samme måde som den “almindelige” lufttest. Her sender du dog efterfølgende petriskålen til vores laboratorium, der sørger for at analysere og udarbejde en rapport til dig.

Rapporten giver ikke kun svar på, hvor mange svampekolonier der er vokset frem på testpladen, men du får du også en oversigt over de fundne arter af skimmelsvamp. Sammen med rapporten fra laboratoriet får du desuden en mere udførlig beskrivelse af de mest gængse arter af skimmelsvamp i Danmark. Dette mini-svampeleksikon og rapporten er selvfølgelig på dansk.

Hvis du er bosiddende i Danmark, får du medsendt frankeret svaremballage, hvilket gør det nemt at sende testskålen videre til laboratoriet. Du vil typisk kunne forvente at få dit resultat tilsendt pr. e-mail 10-12 dage efter laboratoriet har modtaget din testskål.

NB! Testen bør anvendes hurtigst muligt efter modtagelse, da den har begrænset holdbarhed.

Skimmelsvamp kan have gode vækstbetingelser bag paneler, vægge og andre skjulte steder. Hvis man har mistanke om et angreb af skimmelsvamp sådanne steder, er det en god idé at tage en Settle plate skimmelsvamp-lufttest. 

Det er let selv at tjekke indholdet af svampesporer i luften. Du skal bare lade den petriskål, du modtager med posten, stå fremme uden låg i en times tid. Sæt låget på igen og vent fire døgn. Herefter kan du selv tælle antallet af skimmelsvamp-kolonier. Ved mellem 0-3 skimmelkolonier, er der ingen problemer med skimmelsvamp. Hvis der er 4-6 skimmelkolonier, så har man lidt flere skimmelsvampesporer i luften end det normale, men sandsynligvis er der ikke nogen problemer (skimmelsvampsporerne kan fx. komme fra en nærliggende skov mv.). Eventuelt kan man overveje at tage en mere avanceret test, hvis man får 4-6 skimmelkolonier på lufttesten. Ved mere end 7 skimmelsvampkolonier anbefaler vi, at der foretages yderligere foranstaltninger, idet der er tydelige tegn på angreb af skimmelsvamp. Se eventuelt hjemmesiden på vores Samarbejdspartner www.ejendomsinspektion.dk eller skriv til os på info.radonspy@gmail.com.

1 stk. Settle Plate Skimmel-lufttest er tilstrækkeligt til et rum på op til ca. 40 m². Ydermere kan skimmelsvampesporer fra det fri finde vej ind i boligen, så for en højere testsikkerhed kan man tage to skimmesvamptest - den ene udendørs og den anden indendørs. Derved kan man korrigere for påvirkning af udendørs-svampesporer på resultatet indendørs.

NB! Dette er en vare med særlig begrænset holdbarhed. Din mulighed for fortrydelse af købet bortfalder derfor når varen er afsendt til dig!

Fragt er inklusiv.

Varenr: 4522102

600,00 DKK